Látogatók bejegyzései

 

Felszólalok


A spammerek miatt nem lehet linket betenni a szövegbe.
De ha Te, kedves Látogató, linket akarsz betenni,
akkor nekem írd meg levélben, és én beteszem!
Az esetleges félreértések elkerülhetősége végett a felszólalók IP-címét tároljuk.

<< előző oldal következő oldal >>

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#316

válasz a(z) 315. üzenetre, címzett: Sanya

Kedves Sanya!
Operád van?
És ha van még ötleded, írd meg emilben. Örömmel fogadok minden segítséget.
Ugyanis az egy dolog, ha valaki lenyúlja a munkámat. De ha sajátjaként adja el, azt nem bírom. És még fenyegetőzik is - volt már ilyen. Én is szívesen átveszem a jó recepteket mástól, de eszemben sincs azt állítani, hogy én kreáltam. Ja, és nem is adom el saját hasznomra. És még valamit; a lopott holmi az lopott holmi és nem közkincs. Köszi a dícséretet!

e-mail küldése

időpont:2010-05-30 22:13:21

 

küldő:Sanya

válaszolok

#315

válasz a(z) 314. üzenetre, címzett: chef

T. Chef!
Magam is csodalkozva lattam, hogy a szokasos villam modon nem lehet masolni, de gondoltam meg van az oka! Egesz a 286-ig nem tulajdonitottam neki jelentoseget, mert kb 1 s. alatt megis csak ki lehet kopálni az egesz oldalat. ctrl-a; ctrl c, notepad; ctrl-v. Ezt is le kellene tiltani. (Aztan meg lenne otletem, de a NET mar csak ilyen! Amit ide felteszel az elobb - utobb kozkincs!)
Egyebbkent az izlesbeli eltereseket leveve, a receptek OK!

e-mail küldése

időpont:2010-05-30 08:46:47

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#314

válasz a(z) 313. üzenetre, címzett: Judit

Szia Méregzsák!
Hát ez valóban tiszta hülyeség lenne! A XXI. században feltételezhető, hogy ha valamire szükséged van, körülnézel morcogás helyett. Ha lelapozol a receptek aljára (végigolvasod), látsz egy érdekes kis (nyomtató)ikont. Na arra kell kattintani - és ha úgy tetszik, lehet közben durcás képeket is vagdosni. :-)

e-mail küldése

időpont:2010-05-27 17:19:40

 

küldő:Judit

válaszolok

#313

Ezt a hülyeséget, hogy a XXI. században nem lehet kinyomtatni a receptet. Majd kézzel leírogatom mi???

e-mail küldése

időpont:2010-05-27 16:11:20

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#312

válasz a(z) 311. üzenetre, címzett: Gabi

Majd csendesen lenyomunk 1 sört.
Mint az egymilliomodik látogatónál.

e-mail küldése

időpont:2010-05-05 09:40:28

 

küldő:Gabi

válaszolok

#311

válasz a(z) 310. üzenetre, címzett: Sancho

Sőt, már 705 darab. Szépen gyarapodunk. Az ezrediket megünnepeljük?

e-mail küldése

időpont:2010-05-05 08:12:10

 

küldő:Sancho

válaszolok

#310

Gratulálok a 700. recepthez!!

e-mail küldése

időpont:2010-04-21 16:41:51

 

küldő:Sancho

válaszolok

#309

Egész jó oldal, ha már nincs (saját) ötletem, innen főzök!! Csak igy tovább!!

e-mail küldése

időpont:2010-03-26 13:50:47

 

küldő:Gabi

válaszolok

#308

A vicces nevű Patyutököt többedszerre is nagyon szeretjük! Épp most végeztük ki a hétvégi maradékot

e-mail küldése

időpont:2010-02-08 19:10:04

 

küldő:Sancho

válaszolok

#307

válasz a(z) 306. üzenetre, címzett: chef

Sajnálom... Én is a pulykát részesitem előnyben, de sajnos nálunk csak ritkán, vagy egyáltalán nincs. Lesz pár izletes falatom.

e-mail küldése

időpont:2010-02-08 11:27:27

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#306

válasz a(z) 305. üzenetre, címzett: Sancho

Nagyon beteges vagyok... :-))
csirke helyett mindig pulykát használok
De ha vannak ötleteid, küldd el, ha szupi, átírom pulykára (de azért az érdem a tied marad, ld. a receptek alján).

e-mail küldése

időpont:2010-02-06 11:32:39

 

küldő:Sancho

válaszolok

#305

válasz a(z) 304. üzenetre, címzett: chef

Nincs harag, különben én sem vagyok oda a halakért... Esetleg csirkét? Lenne pár ötletem...

e-mail küldése

időpont:2010-02-06 09:42:05

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#304

válasz a(z) 303. üzenetre, címzett: Sancho

Kedves Sancho, kedves Halimádók!
Sajnálom, de orvos tiltja nekem a halat.
És mivel a Kifőzde bevallottan szubjektív oldal, nem is lesz benne hal.
(A halászlét a gyerekeim kitartó unszolására tettem be és megbántam. :-)

e-mail küldése

időpont:2010-02-06 08:35:01

 

küldő:Sancho

válaszolok

#303

Lehetne olyat elkövetni, hogy néhány halételt betenni? Ha kell, küldhetek...

e-mail küldése

időpont:2010-02-05 14:50:50

 

küldő:Bolhás

válaszolok

#302

Remek oldal, gratulálok! A receptek stílusa is tetszik. Sok kaját készítettem innen.

e-mail küldése

időpont:2010-01-05 13:33:20

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#301

Békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden kedves látogatómnak!
Jó egészséget, jó barátokat, jó ételeket!

e-mail küldése

időpont:2009-12-17 08:35:46

 

küldő:Franci papa

válaszolok

#300

Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok!
Mert ti főztök ám, nem a Kifőzde vagy én!
És annak is roppantul örülök, ha meg vagytok elégedve a Kifőzdével. :-))
Jóétvágyat!

e-mail küldése

időpont:2009-11-13 07:19:03

 

küldő:Nikike

válaszolok

#299

Szia még egyszer!
Én elég kezdőnek tartom magam a konyhában, de ma is innen főztem (székelykáposzta!!), és minden nagyon finomra sikerül mindig. Ez az oldal óriási segítség! Köszönöm!

e-mail küldése

időpont:2009-11-12 17:54:58

 

küldő:Nikike

válaszolok

#298

Szia!
Fantasztikus ez az oldal, nagyon sok receptet kipróbáltam már, és nem győzök csodálkozni, hogy én is így tudok főzni!!!
Köszönöm!!!!

e-mail küldése

időpont:2009-11-11 18:41:00

 

küldő:Gabi

válaszolok

#297

Kedves Franci Papa!
Ma a zöldséges makarónit készítettük el, nagyon finom lett! Amikor már végképp nincs ihletünk, mit főzzünk, a Kifőzdét nyitjuk meg, már jó pár receptet kipróbáltunk. Szuperjó ez az oldal, köszönjük!

e-mail küldése

időpont:2009-11-08 14:49:49

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#296

válasz a(z) 295. üzenetre, címzett: ghavrilos

Kedves Ghavrilos!
Kösz a cikket, le is javítottam a receptet, már ami a húsféleségeket illeti. Bár a főzés eléggé szubjektív dolog, ezért óvakodnék olyan kijelentéseket tenni, hogy "ha járt már konyhában", mert lehet, hogy neki úgy ízlik. Mint ahogy neked meg másképpen. Én pl. soha nem ennék tésztában sült krumplit, mint ahogy te a pitában megeszed. Viszont ettem már káposztával, és ajánlom neked is, hogy kóstold meg, finom!
Szóval kijavítottam saját szubjektív ízlésem szerint, köszönöm a hozzászólást, gyere máskor is!

e-mail küldése

időpont:2009-10-10 08:10:02

 

küldő:ghavrilos

válaszolok

#295

Kedves Honlap szerki!
Meglepve olvastam a gyros-ról írt szösszenetet Juhász Georgi "tollából". Több helyen is téved az úriember.
Mi görögök nem igazán eszünk birkát. Inkább bárányt. A különbség annyi, mint a sertés és a malacka között. A korkülönbség. A bárányból készítendő gyros általában családi eseményekhez kötődik, hiszen, nincs annyi hús a bárányon, hogy egy tisztességes méretű gyrost fel lehessen húzni.
Közé nem vegyítünk semmit. Főleg nem szárnyast és borjút. Ha valaha is járt a recipe írója konyhában, akkor tudná, hogy a 3 féle hús sülési ideje igen különböző. Na már most, ha rétegesen váltogatjuk a husokat, akkor a szárnyas már rommá fog sülni, mire a borjú megsül. A birka valahol félúton a kettő közt. A gyrost nem pácolják általában 2-3 napig, hanem azért készítik a "gyors pácot" a citromlével, mert a citrom megbontja hamarabb a húsok rostszerkezetét és így hamarabb átsül. A többi stimmel. A tarator, vagy tzatziki, vagy ciprusi talatturi, vagy egészen Indiáig megtalálható joghurtos uborka salátát a magyarok is csinálják, csak itt már tejfölösen készítik, az uborkát már karikázzák és cukros-ecetes lével vadítják, majd meghintik pirospaprikával.
A görögök, a gyrost sertésből készítik. A pitába sült burgonyát (hasáb), dzadzikit (tzatziki), szeletelt paradicsomot és vékonyra szeletelt hagymát tesznek. NO KÁPOSZTA! Görögországban nem szoktak ilyet beletenni!

Baráti üdv,
Ghavrilos

e-mail küldése

időpont:2009-10-09 18:04:09

 

küldő:Pantschi

válaszolok

#294

köszi ezert az oldalert mert ez nagy segitseg nekem itthon. nem tudtam es nem is szerettem eddig fözni de most par itteni recept sikere utan megjött a kedvem. es kezdö hazitünderkent talan igy megis megtart a parom. ))))))

e-mail küldése

időpont:2009-10-07 08:42:26

 

küldő:Cseva

válaszolok

#293

Gratulálok az egymilliomodikhoz!!! :-) Kívánok még egymilliót, amire minden esély megvan!!!!!

e-mail küldése

időpont:2009-09-12 11:13:00

 

küldő:ZSUZSA-PORTELEKRŐL

válaszolok

#292

SZIA FRANCI ! GRATULÁLOK AZ EGYMILLIOMODIK LÁTOGATÓ ELÉRÉSÉHEZ.
AZ A JELE HOGY MINDENKI SZERETI AMIT CSINÁLSZ.
UGYE MILYEN JÓ JÓT TENNI, MÉG HA AZ CSAK EGY NAGYON APRÓ DOLOGNAK TŰNIK IS.
ÉN IS SOK ÖTLETET MERÍTEK RECEPTJEIDBŐL, PEDIG GYAKORLOTT HÁZIASSZONY VAGYOK.

e-mail küldése

időpont:2009-09-09 11:44:40

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#291

Éljen, ma megvolt az egymilliomodik látogatóm!
Pusszantom az illetőt!
Remélem jól érezte magát a többiekkel együtt!

e-mail küldése

időpont:2009-09-04 20:01:42

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#290

válasz a(z) 289. üzenetre, címzett: Müllekné Zita

Pedig benne van, kedves Zita!
Ha beírom a keresőbe: csirkepaprikás, 2 találatot kapok, az egyik a pörkölt. Ott le van írva, hogyan kell készíteni bármilyen pörköltet, paprikást (de most még belejavítgattam itt-ott direkt a kedvedért, hogy még egyértelműbb legyen). Ha pedig kíváncsi vagy, mi a különbség a pörkölt és a paprikás között, nézd meg a másik találatot, a Csíki-féle cikket.

e-mail küldése

időpont:2009-08-30 14:05:32

 

küldő:Müllekné Zita

válaszolok

#289

csak hiányolom a tejfölös csirkepaprikásotokat!

e-mail küldése

időpont:2009-08-30 10:38:03

 

küldő:Cseva

válaszolok

#288

Kedves chef, nagyon-nagyon jó a túrógombóc recept!!!!! Kipróbáltam pár napja. Évek óta a Te receptjeid alapján f?zök, csak eddig valamiért kimaradtak az életemb?l a sütemények, tésztafélék, és hasonlók...de most már nem fognak :-)... Köszönöm, és további sok sikert!!!

e-mail küldése

időpont:2009-08-22 22:29:13

 

küldő:Deák Éva

válaszolok

#287

Most találtam rá erre az oldalra, és nagyon megtetszett! El is mentettem a Kedvencek közé, hisz s?r? látogatója és kipróbálója leszek a recepteknek! Egyszer?, házias, a mi családunk ízlésvilágának megfelel? ételeket találtam. Csak gratulálni tudok! Remélem sokáig élni fog a honlap!

e-mail küldése

időpont:2009-07-19 23:34:18

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#286

válasz a(z) 285. üzenetre, címzett: Ibi54

Azért csináltam meg ilyen "gonoszul", mert elegem lett abból, hogy más receptoldalak egyszerűen bekaszálták a recepteket, amiket én begyűjtöttem, kitaláltam, kipróbáltam, lefényképeztem és leírtam. És ha ezt szóvá teszem, fel vannak háborodva, van, aki veréssel fenyegetőzik.
De te hogy érted az elmentést?
Úgy, hogy ha belépsz a Kifőzdére, legyen egy "Kedvenc receptjeim" gyűjtőhelyed?
Nyomtatni viszont lehet, ott van a receptek alján a nyomtatóikon.

e-mail küldése

időpont:2009-05-11 08:43:46

 

küldő:Ibi54

válaszolok

#285

Nagyon jó recepteket találtam az oldalon,kár hogy nem lehet ?ket elmenteni.Vagy mégis lehet?Hogyan?

e-mail küldése

időpont:2009-05-11 06:13:57

 

küldő:Sancho

válaszolok

#284

Gratulálok az oldalhoz, egészen használható, házias receptek!

e-mail küldése

időpont:2009-04-25 20:30:34

 

küldő:Wendriner

válaszolok

#283

Gratulálok, remek receptek, jó gyakorlati útmutató az elkészítéshez. Igaz, csak a bográcsos részt néztem át, de aki a gulyást Erdei után készíti, és a slambucot ahogyan Te leírtad, annak a többi receptjét is bátran ajánlom mindenkinek.

e-mail küldése

időpont:2009-04-20 17:38:21

 

küldő:Eva

válaszolok

#282

Szia!
Most vagyok itt elosszor a lapodon nagyon tetszik.Mindent megtalalok amit keresek, nagyon tettszik ))))

e-mail küldése

időpont:2009-03-13 16:09:18

 

küldő:Bíró Renáta

válaszolok

#281

Kedves István!

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan orvosolni tudtad
Emberek vagyunk így hibázhatunk is. A lényeg, hogy nagyon nagy hibákat ne kövessünk el, és természetesen ez nem tartozik a nagy hibák közé
Még egyszer köszönöm és az oldalt is!
Tisztelettel: Bíró Renáta.

e-mail küldése

időpont:2009-01-28 18:30:16

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#280

válasz a(z) 279. üzenetre, címzett: Bíró Renáta

Kedves Renáta,
köszönöm az észrevételt!
Sajnálom, hogy becsúszott ez a hiba, azt még jobban, hogy nem vettem észre!
Javítva, működik!
István

e-mail küldése

időpont:2009-01-28 07:44:45

 

küldő:Bíró Renáta

válaszolok

#279

Üdv mindenkinek!

Egy észrevételről szeretnék írni az oldal üzemeltetőjének. A keresés menüpont alatt a keresendő szövegrészbe nem lehet semmit sem beírni és amikor ezt e-mailben meg akartam írni akkor oda sem lehetett begépelni egy betűt sem.
Kérem szépen az oldal üzemeltetőjét, hogy ha tud akkor nézzen rá, mert annyira meg szerettem ezt az oldalt, hogy ha valamit keresek vagy csak új ételt szeretnék kipróbálni akkor csak ide jövök fel és nagyon megkönnyítené a dolgom ha működne a keresés.
Nagyon szépen köszönöm és a recepteket is amikkel sokszor kisegített
Üdvözlettel: Bíró Renáta.

e-mail küldése

időpont:2009-01-27 23:12:45

 

küldő:Kovács Istvánné

válaszolok

#278

válasz a(z) 277. üzenetre, címzett: chef

Köszönöm a segiséged
Kovács Istvánné

e-mail küldése

időpont:2009-01-17 19:18:32

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#277

válasz a(z) 276. üzenetre, címzett: Kovács Istvánné

A Menü alatt, az Alaphelyzet gomb alatt van egy szöveg: "(Ha nem nyílnak meg a receptek, kattints ide!)" - hát kattints oda! Ott szépen le van írva, mi a teendő.

e-mail küldése

időpont:2009-01-17 09:37:21

 

küldő:Kovács Istvánné

válaszolok

#276

Kedves István!Nagyon szeretném a receptjeidet megnézni.Nagyon sokszor própálkoztam,de eddig nem sikerült.Nagyon kezdő internetező vagyok.A fiam szakács /4éve szakmunkás/biztos,hogy őis tanulhatna receptjeid alapján.Ha van léhetőséged kérlek írd meg hogyan juthatnék közelebb a részletekhez Üdvözlettel Kovács Istvánné

e-mail küldése

időpont:2009-01-16 22:38:11

 

küldő:Lengyelné Gergely Noámi

válaszolok

#275

Kedves Chef!
Már vagy egy éve járok rendszeresen az oldalra és használom a recepteket.
Külön köszön Édesanyád beigli receptjét, évek óta nem sikerült ilyen jól.
Kérlek szépen folytasd az oldal fejlesztését.
Ehhez kívánok sok erőt, egészséget és békés boldog új esztendőt! SZeretettel: Noémi

e-mail küldése

időpont:2008-12-30 14:28:16

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#273

válasz a(z) 272. üzenetre, címzett: Juhász András

Valószínűleg jól gondolod.
(Nem erősségem a cseh konyha.)

e-mail küldése

időpont:2008-11-27 19:33:23

 

küldő:Juhász András

válaszolok

#272

válasz a(z) 271. üzenetre, címzett: chef

Köszönöm!
Ez lesz az, mert a kolacky egy fánk kinézetű tepsiben sült kalács, túró,dió,lekvár, stb. töltelékkel a közepén. Prágában ettem. Viszont úgy látom, a szerző az élesztőt kihagyta! a képe galéria.csehországinfo.hu oldalon, tradíciók, ételek. Ugye jól gongolom?
Üdv András

e-mail küldése

időpont:2008-11-27 09:43:12

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#271

válasz a(z) 270. üzenetre, címzett: Juhász András

Iiiiigen, ezt már könnyebb lesz elkészíteni:

50 dkg liszt, 12,5 dkg cukor, 18 dkg vaj, fahéj, 1,5 dl tejszín, ánizsmag, 10 dkg durvára vágott mandula, 20 dkg szilvalekvár, só.

A lisztet összedolgozzuk a cukorral, vajjal, fahéjjal, tejszínnel és ánizsmaggal. Félujjnyira kinyújtjuk, majd 15 cm átmérőjű lapokat szaggatunk belőle. Rákenjük a lekvárt, felhajtjuk a széleket, meghintjük mandulával és cukorral. Megvárjuk, amíg megkel, majd közepes fokozaton megsütjük.
(Szerző: Ízletes receptek)

e-mail küldése

időpont:2008-11-26 10:30:53

 

küldő:Juhász András

válaszolok

#270

válasz a(z) 269. üzenetre, címzett: chef

Üdv! Kösz a tippet, de én ne a vánocka, hanem a kolacky receptjét keresem.

e-mail küldése

időpont:2008-11-25 12:59:10

 

küldő: chef

válaszolok

#269

válasz a(z) 268. üzenetre, címzett: Juhász András

Kedves András,
úgy látom, látványpékséget akarsz nyitni :-)
Kattints ide!
Itt meg képeket találsz ékes cseh nyelven

e-mail küldése

időpont:2008-11-25 09:38:48

 

küldő:Juhász András

válaszolok

#268

A cseh kalács eredeti receptjét szeretném kérni T?led.
Köszönet

e-mail küldése

időpont:2008-11-24 09:23:36

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#267

válasz a(z) 266. üzenetre, címzett: Koko

Kedves Koko!
Hááát... Nem szavatolhatom, hogy ez a legjobb módja, de döntsd el magad. Katt ide (a 35. cikkben rejtették el, keresni kell)!

e-mail küldése

időpont:2008-11-19 17:57:58

 

küldő:Koko

válaszolok

#266

Üdv! Ha a darált fűszerpaprika elkészítésének legjobb módját megkaphatnám, nagyon megköszönném!!!
Köszönettel - Koko

e-mail küldése

időpont:2008-11-17 11:29:35

 

<< előző oldal következő oldal >>

a vendégkönyv archívuma 2001. május 24-ig
a vendégkönyv archívuma 2003. december 24-ig
a vendégkönyv archívuma 2004. december 24-ig

powered by PHtmL verzió 1.2full
copyright ©2005-2006 minden jog fenntartva
weboldal http://www.phtml.hu