A Kifőzde Vendégkönyve

ARCHÍVUM II.
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod

2003.12.24.
SZIASZTOK !! Engedjetek meg eloszor is hogy KELLEMES unnepeket kivanjak mindnyatoknak. Nagyon klassz recepteket allitottatok ossze, NEM SEMMI !!!!! Gratulalok a jo munkahoz es koszi, hogy reszese lehetek meg sokaig. A jovoben is sok sikert kivanok az onzetlen munkaban, honfitarsi szeretettel, Rita....

2003.12.23.
Rég írtak, de én most megteszem. Én is csak azt mondhatom, végre egy jól rendszerezett lap a gasztronómiával kapcsolatban. Remélem, a receptek is ilyen jók lesznek. Beigliben szeretnék más tésztát, kipróbálom, ami itt van. Viszont szívesen látnék más országok receptjeit is, ország szerint csoportosítva. Boldog Karácsonyt minden errejárónak!! Éva

2003.12.21.
Kedves Mester! Köszönöm a sok, számomra "barátságos", ismerős recepteket. Régóta kerestem ilyen, édesanyám receptjeihez, ízeihez hasonlókat! Kellemes ünnepeket, boldog új évet kívánok! Tóth Andrásné

2003.12.21.
Kedves Istvan! Bosszanto olyan "magyar" receptre talalni, (magyar, de foleg angol nyelven), amik mar csak a nevukben magyarok. Receptjeid a magyar konyhahoz huek, egyszeruek, megis tartalmazzak a fontosabb informaciot. Harom magyar szakacskonyvem van, de majd husz ev probalkozasa utan jottem arra ra, hogy a madartej szoszat nem szabad felforralni... Nos ez a fontos informacio benne van receptedben. Kulonben tetszik a webhelyed, konnyu hasznalni. Halas vagyok erte. Tisztelettel, Zsuzsa Canadabol

2003.12.19.
Kedves Istvan, Kifozdedet nem csak Magyarorszagon, hanem meg tengeren tulon is elvezik magyarok. Szivesen bongeszek receptjeid kozt, es nezegetem kepeid. Egy par kepen lattam "bogracsot", amitt itt Amerikaban nem lehet beszerezni. Otthoni utjaim alkalmaval sem sikerult raakni egyre. Mivel itt kint tobben kontarkodunk a konyha korul, s a bogacs gulyas az egyik kedvencunk, igy nagy erdeklodes van bogracs utan. Gabor

2003.12.14.
Kedves István, csak így tovább, nagyon sokszor keresem a receptjeid. Most pl. mézes és karácsonyi sütiket. Nagyon sokat segít ez az oldal abban, hogy Új-Zélandon magyar ízekkel kényeztessem a családom. Üdvözlettel: Judit

2003.12.09.
Kedves István! Nagyszerű volt megtalálni a honlapodat; a receptek egyszerűen vannak leirva, tele lelkesedéssel, élvezet volt olvasni. Nagyon tetszenek a receptjeid, ezután rendszeres látogatód leszek!!! Márta

2003.11.11.
beraktalak a kedvencekbe, mert nagyon jók az apró ötletek a már általam is ismert és használt recepteknél. a vadasmarha igazán finom volt köszi nyitrai ferenc

2003.10.30.
Kedves István!
Köszi a receptet. Már több mint egy órája próbálkozom mindenhol a korhelyleves receptjével, de végre nálad megtaláltam. Holnap azt szeretnék főzni, ami még nem is lenne érdekes, de a dolog pikantériája az, hogy Torontóban van egy kis magyar éttermem, ahova elsősorban canadaiak járnak, és nekik holnap ez lesz a meglepi.
Már csak egy gondom van, mi legyen a neve. Ilyen szó az angolban nincs ...korhely...
Van valami ötleted? Köszi, előre is...... Üdv.Dóra

2003.10.29.
Gratulálok!!! Sok receptkönyvet nézegettem már, de a legjobb és legérhetőbb a ti receptjeiek voltak. Most ebből tanulok főzni, de amit idáig kripóbáltam nagyon jól sikerültek. KÖSZÖNÖM! Tímea

2003.10.27.
Tetszik a rovatotok! Vedéglős vagyok, sok hasznát veszem. Csak így tovább! Sok sikert!! Üdv mindenkinek! Gombos Sándor

2003.10.08.
Nagyon sok remek receptet talaltam az Onok szakacskonyveben. A heten itt Kanadaban unnep lesz, es tiz baratunkat fogunk vendegul latni az uj receptek alapjan. A sikerrol fogunk irni legkozelebb. Sok sikert a jovoben is. Maria Kis

2003.09.23.
KÖSZÖNÖM és jelzem nagyon klassz az oldal, ha receptet keresek, akkor mindig itt kezdek. A receptküldő szolgáltatás - ezek szerint - jól is működik.
Bővítsék sikerrel tovább!
Barna Andrea

2003.09.07.
KÖSZÖNÖM! NAGYON SOK ÚJ ÉS JÓ TRÜKKÖT LÁTTAM AZ OLDALADON. iMÁDOK FőZNI... ÉS TÖBBNYIRE SZERETIK IS A NÉPEK AMIT TőLEM KAPNAK. MÉG NEKEM IS TUDTÁL ÚJ DOLGOKAT SÚGNI... PROFI!!! MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM! Bekő Zsolt

2003.09.04.
Nagyon jó és egyszerű recepteket találtam itt. Szílvásgombócot kerestem és találtam is. Tökre tetszik az egész lap. Több tőmondatot nem írok, sziasztok! berczi dolóresz

2003.08.31.
Nagyon örülök ennek a lapnak! Véletlenül találtam rá, de nagy hasznát fogom venni, mert épp külföldre költözöm hosszú időre, ahol szükségem lesz a hazai ízekre! Édes Regina

2003.08.13.
Most költöztem össze a szerelmemmel, aki imádja a hasát. Naponta meglepem valamilyen fincsi vacsival amikor hazaérkezik. Imádja a fõztömet, vagyis az Ön fõztjét...hiszen innen veszem a recepteket. Köszönöm!
Andrea

2003.07.30.
Egyik nap nagyon kellett volna a resztelt máj receptje. Beírtam a keresõbe, és ki is adott 20-30 link-et. De ezek mind történetek, kalandos kirándulások voltak. Ez a lap volt az, ahol végre a receptet is megleltem. Kinyomtattam, megcsináltam. Azóta minden receptet amit nem tudok, itt nézem meg elõsször. Köszönöm a magam, és a családom nevében is.
Edina

2003.07.28.
Kedves Pista,
nagyon koszonom a recepteidet. Minap toltott paprikat csinaltam a gyerekeimnek meg a barataimnak, azota tessekelnek.
Udv Joska (Therwil, Svajc)

2003.07.08.
Végre egy rendszerezett, jól átlátható honlap! Remélem az általam küldött családi receptek is ízleni fognak.
Üdvözlettel:
Szegesdi Heni (Kecskemét)

2003.07.03.
Végre találtam egy olyan recepttárat, ahol nem arról szól minden, hogy milyen különleges fűszereket, húsokat vásároljon az ember. Köszönöm az egyszerű, de nagyszerű receptjeit!

Sági Otília (26) Debrecenből

2003.07.03.
Nagyon régóta kerestem már receptekkel kapcsolatos oldalt, de ilyen jót még nem találtam. Nagyon tartalmas, minden megtalálható. Én imádok főzni, szerencsére van is kiknek. Mindenképpen sok-sok gratuláció. További sok sikert.
Pintér Ramóna

2003.06.25.
Kedves István!
Nagyon tetszik az oldal szerkezete, praktikussága, tartalma. Nem régen bukkantam az oldalra, nekem nagy segítséget nyújt a hétköznapokban. Kívánok kitartást, örömöt a folytatáshoz. Üdvözlettel: Nyirediné Antal Andrea

2003.06.19.
Nagyon szepen koszonom a kituno magyar eteleket, melyet a magyarok szamara az Internetre vetitetek.
Tisztelettel Istvan

2003.06.17.
Nagyon jorecepteket találtam a régi izekböl is.Több tengeri recept nem ártana.
Bela


2003.06.02.
Interneten való böngészés során bukkantam a Kifozde honlapra, mely igen konnyen kezelhető  és  kielégíti  a  főzni  tudók és főzni akarók igényeit. Gratulálok hozzá!
Üdvözlettel:
Furák Zoltán (Pécs)
2003.05.20.
Kedves István!
Elmondok egy rövid történetet:
Egyszer a férjem közölte velem, hogy ne kísérletezzek rajta! (Ekkor a főzéstudományomra gondolt!)
Vettem az adást: rájöttem, hogy ő igazából a magyaros ízeket és ételeket szereti! Szerencsére hamar rátaláltam a honlapodra, aminek több mint egy éve rendszeres látogatója lettem. "Azóta nincs az uramnak egy rossz szava sem! A jó meg csak rajtam múlik..."
(Nem szerettem a magyar konyhát! Igazából nem is találkoztam olyan ételek receptjeivel, amely az én étkezési kategóriámba is beleférnének!) Tetszik az oldalad, és az itt található receptek használhatósága, egyszerűsége az elkészített ételek íze, az őszinteséged és a humorod.
További jó gyűjtögetést, alkotást ... és köszönöm az eddigieket!
Poitinger Andrea

2003.05.16.
Ámulattal lapozgattam ezt a fantasztikus szakácskönyvet! Fogadd elismerésemet! Jópár internetes lapot megnéztem már, de a receptek "nyálcsordító képességéből" , valamint a program kezelhetősége szempontjából nekem ez tetszett a legjobban.
Csak elismerésemet szerettem volna kifejezni.
Köszönettel: Zsuzsanna

2003.04.26.
Nagyon sokat segít nekem ez az oldal. Kezdő háziasszonynak számítok, és nekem a főzés egy nagy kaland. Ha nem tudom kitalálni mit készítsek mindíg itt nézem meg. Mivel tapasztalatlan vagyok nem tudom eldönteni egy receptről, hogy ez most bonyolult vagy nem. Ezért néha olyan ételeket is készítek, amit még édesanyám sem mert "neki ez túl macerás". Nagyon sokat segítene, ha odaírná hogy mennyi az elkészítési idő. Igy nem futnék bele, hogy 1 órát szánok pl. egy barnamártásra (igaz szakácskönyvből néztem nagyon finom lett, csak már kopogott a szemünk, mire kész lett).
Üdvözlettel: Kriszta

2003.04.25.
Nagyon jó dolognak tartom ezt az oldalt mert a kezdő háziasszony nagyon sok jó és praktikus tanácsot kap. A szerkesztőségnek további sok sikert kívánok a munkájokhoz. 
Maradok további olvasójuk.
Laczkó Nóra

2003.04.11.
Ezer köszönet, hogy összegyűjtötték itt ennyi finomság receptjét! Mikor megmutattam a páromnak, milyen oldalt találtam, agyon ölelgetett örömében. "Babgulyás! Igen! Aztán jöhet a többi..."

2003.04.04.
Nekem is nagyon teszik a szakacskönyv, es bizony jol esik, külhonba szakadva magyaros izeket, szavakat es hangulatot talalni. Minden jot!  Judit

2003.02.18.
Koszonom szepen a receptjet, sokat segitett vele. En Franciaorszagban elek, es sok nemzetkozi recepttel talalkozok, de sokszor nehezsegeim vannak ezeket a magyar hozzavalokkal parositani. Es a csaladom gyakran keri oket.
Gratulalok a web oldalahoz, es ehhez a szuper munkahoz!
Tisztelettel:
Toth Noémi

2002.12.26.
Vegre talaltam egy jo szakacskonyvet!
De legjobban azt szeretnem, ha magyar eteleknek is lenne olyan helye, mint a www.epicurious.com
Koszonom

Lovas Bertalan

Megnéztem a fent említett oldalt, több hasonló van nálunk is, de nem annyi reklámmal és nem ekkora volumenben. - Kifőzde

2002.12.23.
Mustáros csirkemell
A csirkemellet szeletekre vágjuk - ne túl vékonyra! - , majd mind két felét sózzuk, borsozzuk; majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. Egy pohár tejfölben elkeverünk két evőkanál mustárt, majd ezzel leöntjük a csirkemellszeleteket. Lefedve, 40-45 percig 150 - 180 fokos sütőben megsütjük. Párolt rizs illik hozzá.
A PÁROM KEDVENCE!
Szabó Eszter

2002.12.19.
Kedves Istvan,
Csodalkozva olvastam a bejegyzeseket amik 2001-ben megalltak? Mi tortent? Senki nem ir, vagy csak nincsenek felrakva. En nagyon elvezem a receptjeid, s mint koca szakacs eleget sutok fozok magam. Sokat vagyok hosszasabb kikuldeteseken igy "magad uram ha szolgad nincsen" alapon on-ellato vagyok. Egyre nagyon buszke vagyok, hogy recept nelkul sutok kezzel dagasztott "magyar" kenyeret.
Gabor

A helyzet az, hogy kissé valóban megálltak a bejegyzések a vendégkönyvbe, de én is ludas vagyok a dologban. De most már kitettem, amit küldtetek, köszönet érte! - Kifőzde
2002.12.19.
Kedves Istvan,
Kifozdedet nem csak Magyarorszagon, hanem meg tengeren tulon is elvezik magyarok. Szivesen bongeszek receptjeid kozt, es nezegetem kepeid. Egy par kepen lattam "bogracsot", amitt itt Amerikaban nem lehet beszerezni. Otthoni utjaim alkalmaval sem sikerult raakni egyre. Mivel itt kint tobben kontarkodunk a konyha korul, s a bogacs gulyas az egyik kedvencunk, igy nagy erdeklodes van bogracs utan. Ha lehetne egy cimet kapni, ahol bagracs beszerezheto azt nagyon szivesen vennem.
A masik, nem talaltam "halaszle" receptet a listadon.
Elore is koszonom a segitseged,
Gabor

2002.11.21.
Megállapításairól pecsétes igazolást adhatok, teljességgel helytállóak!
De: a böllérmáj egy étel, kenyérrel, savanyúval ehető, a szapári máj egy másik étel, körettel, savanyúval ajánlott. Mindkettő kiváló, mindkettő szerepel(t?) a kapuvári gulyás csárda étlapján és bár nem vagyok az édesapja, én is mindég ott és azt ettem, ha tehettem!
mop

2002.11.21.
Minden tiszteletem kedves Édesanyjának, kár, hogy én nem ehettem a főztjét! Egyetlen észrevétel lencseleves-receptjéhez: valami vastagabb tészta, pl kiskagyló jobban illene talán. Elnézést...
mop

Mindenki saját szája íze szerint főzzön, és úgy lészen legfinomabb neki... (Kifőzde)

2002.10.23.
Kedves Farago ur en egy oreg magyar vagyok a Washington allamba es az egyik
hobim az hogy szeretek fozni, kenyeret sutni es lecsorol beszelve amit a "Kifozde"
lapjan talaltam en ugyancsak tudok tobb formaban csinalni de nekem az erosebb a
legjobb kulonosen en szeretem hasznalni a mexicoi jalapenyo paprikakat ami
fantasztikusan jo izu es termeszetesen jo eros en azokat nem csak lecsonak hasz-
nalom de elteszem oket savanyusagnak telire. Szoval en talaltam egy par gusztusos
receptet kulonosen leveseket amit az en amerikai felesegem nagyon szereti en
lemasoltam. Udvozlet Andras Zaborski
2002.10.08.
Nagyon sok remek receptet talaltam az Onok szakacskonyveben. A heten itt Kanadaban unnep lesz, es tiz baratunkat fogunk vendegul latni az uj receptek alapjan. A sikerrol fogunk irni legkozelebb.
Sok sikert a jovoben is.
Maria Kis
2002.09.04.
Nagyon jó és egyszerű recepteket találtam itt. Szílvásgombócot kerestem és találtam is. Tökre tetszik az egész lap. Több tőmondatot nem írok, sziasztok!

Berczi Dolóresz

2002.08.28.
KÓKUSZOS KOCKA

tészta:
2 db tojás, 6 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 4 evőkanál méz, 50(-55) dkg liszt, 10 g sütőpor, pici só

Mindezeket jól összekeverjük, majd 2,5(-3) dl tejet teszünk hozzá. Kissé híg tésztát készítünk, kivajazott, lisztezett tepsiben, forró sütőben megsütjük.

máz:
25 dkg vaj, 25 dkg porcukor, 4-5 dkg kakaópor, 2 evőkanál rum, 4 evőkanál tejföl

A hozzávalókat felfőzzük. A kockára vágott tésztát megmártjuk benne, majd kókuszreszelékbe (kb. 25 dkg) hempergetjük.

Andrea

2001.10.09. "Soha életemben nem kedveltem a hivatalos magyar recepteket, nem is főztem - nem is ettem - ilyeneket.
Receptjeidet pont azért kedvelem, mert élet és íz van bennük."
Alex
2001.07.15. Kedves Anita!
Végre sikerült ráakadnom egy majdnem-receptre, ami úgy-ahogy leírja a worchester-szószt. Érdekes módon
sehol nem jelenik meg róla recept, amit most elküldök, Romváry Vilmos Fűszerek könyvében találtam.
Elnézést kérek a hosszú várakoztatásért, de ez tényleg nehéz feladat volt.

Worchester-mártás
Erősen fűszerezett, csípős ízű mártás, amelyet Angliában már 250 éve készítenek. (Összetevői és ízesítése
alapján ez sem lehet jobb, mint általában véve az angol konyha.)
Tamarindatermés (vagy szójabab), paradicsompüré, szardellapaszta képezi az alapot, amit malátaecettel,
cukorral, sóval, fokhagymával, chilivel, szegfűborssal, szegfűszeggel, babérlevéllel, citrommal, fahéjjal,
szerecsendióval, korianderrel, kaporral, mogyoróhagymával, rummal és cherryvel ízesítenek. A fűszereket részint porított, részint kivonat formájában keverik hozzá.
Különböző levesekhez, kotlettekhez, vadashúsokhoz, főtt és sült halfélékhez, pástétomokhoz, hússalátákhoz,
sajtos ételekhez lehet ízesítésül és utófűszerezésül használni.

Nehéz elképzelni, hogy a felsorolt fűszerek mind egy szószban lennének. Arra gondolok, attól függően
fűszerezik, hogy milyen ételhez használják. Próbáld ki, és várom (várjuk) az eredményt!
Üdv: Faragó István


2001.05.24. Gratulálok az összeállitáshoz. Itt nyugat Canadában távol a világ culinary művészetétől szerencsésnek érzem magam, hogy a nexus zeg-zugán megtaláltalak. (http://www.nexus.hu/farago/) Gourmet cook vagyok, nem professionális, szeretem elámitani az angolszász iz-szegény barátaimat. Megtanultam esti tanfolyamon kenyeret is sütni,
aminek olyan az ize majdnem mint otthon. Az itteni kenyereket az utolsó 45 év alatt, amióta itt épitem a kapitalizmust nem tudtam megszokni. Feleségem british, és ha az ő föztjét ettem volna maár régen nem élnék.
Üdv. Robert.
2001.05.09.
Segítsünk neki!
Jelenleg, mar nyolc honapja Californiaban elek, es sokat bolyongok a neten mindenfele. Tetszik, amit csinaltal, eleg gyors, es jo. Egyenlore cukkinis rozslisztbol sutott etelt kerestem, sajnos sikertelenul. Ha esetleg Te tudod, elkuldened nekem? Elore is koszonom. Ami meg nagyon tetszik: az a Vendegkonyv!
Udvozlettel, Eva
2001.05.02.
FIGYELEM!
Ez nem semmi!
Egy barátom kérésére vállaltam a főzést, ami elsőre úgy indult, hogy kb.40-50 főre vaddisznópörkölt készül
bográcsban. Az események változása során először a létszám kezdett változni 100 majd 150 főre.
Ekkor kezdem segítség után kutatni (titokban a NET-en is)! Mert akárhogy is, ez már tekintélyes mennyiség! Korábban már készítettem 50 főre marhalábszár pörköltet, meg gulyáslevest stb., de a vadhús az más! Na ennyit az előzményekről. Később aztán kiderült, hogy a megbeszéltek ellenére nem vaddisznót, hanem szarvast kaptunk, és az sem volt előkészítve. Így négyen, két óra alatt csontoztuk ki és aprítottuk össze. A hagyma és egyéb kellékek szerencsére mind össze voltak darabolva. Ezután két üstben készült el. Köretnek burgonyát készítettünk.
A mennyiségek: 1 db szarvas - ez kb: 30-35kg szín hús és 7-8 kg csont volt (plusz-minusz 1-2 kg ott már nem mértük ezt kaptuk) 8kg hagyma (sacc- egy nagy lavórban volt összedarabolva) 10 fej fokhagyma 30 dkg piros paprika (édes-nemes) 10dkg őrölt bors 5dkg őrölt kömény egy csomag tárkony 3 kg paradicsom 3 kg TV paprika 4 kg zsír 0,5 kg só 0,5 l paradicsompüré üstönként 4-4 cső száraz csípős paprika (nem lett csípős de pikáns). Ja és 5liter száraz vörös bor (ebből 2liter a szakácsokba került ;-)))
Aztán kb 3,5 óra alatt lassú tűzön megfőtt. Megették, megettük finom volt. Utánna egy szivar dukált!
Üdvözlettel: Magyar István
2001.04.30.
Segítsünk neki!
Igazi belga waffel receptje - ha sokáig tart megtalálni, én türelemmel leszek, de ez nagyon fontos!!! KÖSZÖNÖM - Recska Andrea
2001.04.01. Nagyon tetszik a receptgyűjtemény, eddig ez a legjobb, amit a magyar oldalak közt találtam.
Maria
2001.04.01. Tavaly találtam rá a recepgyűjteményre, akkor még másképp nézett ki (ez a mostani sokkal jobb). Jónéhány ételt kipróbáltam azóta (pl. kínai zöldségragu, konyhafőnök kedvence, almás pulykamell, zöldséges makaróni, palócleves, sertésborda Dubarry módra) és mondhatom, hogy mindegyik megnyerte tetszésünket, azóta is családunk "étlapján" tartjuk azokat. Gratulálok és remélem, a kör bővülni fog!
Pusztainé
2001.02.15. Kedves István! Köszönöm a gyors segítséget sült oldalas ügyben! Megtaláltam, megcsináltam, megettük, megnyaltuk az összes ujjainkat. Nagyon jó a weboldalad, sokszor fogom meglátogatni, miután a két kislányom (9 és 6
évesek) remekül értékelik a jó falatokat. (Meg persze én is!) Mégegyszer, köszi!
Laci
2001.02.12.
Segítsünk neki!
Segítsünk: Csombok Csaba pászkát szeretne készíteni házilag.
2001.02.12.
Segítsünk neki!
Legyetek szívesek segíteni nekem. Sajnos több helyen találkoztam már a Worchester-szósszal,de sehol nem találom leírva, hogyan kell készíteni. Ha tudjátok hogyan készül, légyszíves írjátok meg nekem. Előre is köszönöm.
Oláh Anita
2001.02.08. Tisztelt Kifozde,
Igazan nagyon orulok hogy ratalatam a website-ra. Kint elek az USA-ban es sajnos neha elfelejtem a regi magyar recepteket, de most mar konnyebb lesz minden, es ezen kivul a baratnom, aki csak tanul fozni, o is sok hasznat tudja majd venni, sot amikor legkozelebb idom engedi, ra fogom rakni az E-mail cime az itteni internet-re, hogy minel tobben tudjanak rola.
Koszonettel Eva Floridabol
2001.01.01. Kedves Kosztosok!
Annyi levelet kaptam Tőletek (amit nagyon köszönök, csak írjatok, ez engem további erőfeszítésekre ösztönöz!)!
Sokan kéritek, hogy fényképeket is tegyek ki a receptek mellé.
Ez egy sor nehézségbe ütközik: nincs megfelelő fényképezőgépem, így kölcsön kell kérnem, ami ritkán sikerül. Ha mégis, szkennert is kell kölcsönöznöm, ez még inkább lelassítja a dolgok menetét. Ideális volna egy jó digitális fényképezőgép, viszont az anyagiak... - ne is beszéljünk róla :-)
De mégsem tudok tovább ellenállni a szíves unszolásnak! Ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy (kb. Húsvétra) - na nem minden ételhez, csak amit addig főzök és éppen fényképezőgép is lesz a kezem ügyében - kiteszek egy csomó képet! (És a továbbiakban is azon leszek, hogy idővel minden receptről legyen fotó.)
Persze, ne várjatok tőlem profi kompozíciókat, csak amatőr vagyok, az ételfényképezés pedig egy külön szakma. Nagyon nem szeretném, ha éppen a fénykép riasztana el valakit a recept kipróbálásától! Inkább a jó szándékot nézzétek, ha a kép nem sikerül, és bízzátok rá magatokat kiváló gaszto-fantáziátokra!

Üdvözlök mindenkit, boldog új esztendőt, jó étvágyat, írjatok!
István




vissza az elejére
a vendégkönyv archívuma 2001. május 24-ig
a vendégkönyv archívuma 2003. december 24-ig







nyomtatás