Látogatók bejegyzései

 

Felszólalok


A spammerek miatt nem lehet linket betenni a szövegbe.
De ha Te, kedves Látogató, linket akarsz betenni,
akkor nekem írd meg levélben, és én beteszem!
Az esetleges félreértések elkerülhetősége végett a felszólalók IP-címét tároljuk.

következő oldal >>

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#366

válasz a(z) 365. üzenetre, címzett: WWLjOdpxDd

Az ilyenek miatt most pár hétre szüneteltetem a vendégkönyvet, sajnálom.

e-mail küldése

időpont:2012-05-24 13:54:56

 

küldő:WWLjOdpxDd

válaszolok

#365

válasz a(z) 340. üzenetre, címzett: 0237

It's good to see someone thinking it trhoguh.

e-mail küldése

időpont:2012-05-24 13:46:24

 

küldő:Sancho

válaszolok

#364

válasz a(z) 363. üzenetre, címzett: Kifőzdés

Most megyen egy pityókatokány is...

e-mail küldése

időpont:2012-03-02 10:54:23

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#363

válasz a(z) 362. üzenetre, címzett: Sancho

Ez bizony gyalog jött Erdélyből...
De fő, hogy itt van!

e-mail küldése

időpont:2012-02-29 09:30:46

 

küldő:Sancho

válaszolok

#362

Hiányolom a meggyszószt. Küldök egyet.

e-mail küldése

időpont:2011-12-30 11:18:13

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#361

válasz a(z) 360. üzenetre, címzett: Sancho

Köszönöm!

e-mail küldése

időpont:2011-12-26 08:45:30

 

küldő:Sancho

válaszolok

#360

Isten éltesse a chéfet! István nap alkalmából!

e-mail küldése

időpont:2011-12-25 09:39:09

 

küldő:Verocs

válaszolok

#359

Sok szeretettel gratulálok az oldalhoz, igaz még csak ma " akadtam rá" de máris nagy élvezettel lapozgatom és gyűjtögetem a finomabbnál finomabb recepteket!!! Köszönet érte!!

e-mail küldése

időpont:2011-12-14 14:19:03

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#358

válasz a(z) 357. üzenetre, címzett: Sancho

Állt a gmail napokig, más gmailes levelet sem kaptam meg!

e-mail küldése

időpont:2011-12-02 06:26:12

 

küldő:Sancho

válaszolok

#357

Küldtem egy levelet, de úgy látom hiába.

e-mail küldése

időpont:2011-11-30 07:36:45

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#356

válasz a(z) 355. üzenetre, címzett: Sancho

Ha nem kaptál választ, akkor nem ért el hozzám a leveled. De a receptek ott vannak az újdonságok között. Küldjél még!

e-mail küldése

időpont:2011-10-26 22:14:38

 

küldő:Sancho

válaszolok

#355

válasz a(z) 354. üzenetre, címzett: Kifőzdés

Kérdeztem, nem is egy emilben, de válasz nem jött. Ha most lesz válasz, küldök még finomságokat.

e-mail küldése

időpont:2011-10-26 14:15:20

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#354

válasz a(z) 351. üzenetre, címzett: Sancho

Tisztelt Sancho!
Sajnálattal kell tudatnom, hogy az Ön receptjeit nem mellőzték, hanem bűnös módon elhanyagolták!

Na Sancho, ne marháskodj!
Nem akarok kifogásokat sorolni, mert erre úgyse lehet, de akkor most mindent eldobálok és azonnal kiteszem.
Az az igazság, hogy borzasztó feledékeny vagyok (erről még papírom is van!), csak ezzel tudom magyarázni a magyarázhatatlant.
De mért nem kérdeztél rá egyszerűen, ahogy már régebben is volt erre példa?

e-mail küldése

időpont:2011-10-06 18:45:03

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#353

válasz a(z) 352. üzenetre, címzett: Lacipapa

Lacipapa!
Köszönöm a dícséretet! Híztam pár kilót!
Érezd magad otthon!

e-mail küldése

időpont:2011-10-06 18:29:55

 

küldő:Lacipapa

válaszolok

#352

Korábban is felfedezhettem volna az oldalt!
Több, a témával foglalkozó oldalt látogattam már meg, de megkell mondjam, vagy a receptekkel, vagy a kezelhetőséggel, de a stílussal is gondok voltak, ezért aztán csak a szakmai kiváncsiság kielégítése idejéig ídőztem a gép előtt, de legtöbbször ezt sem érte meg.
Ez az oldal más! REMEK! Tiszta szívemből gratulálok! A szerkesztés kifogástalan, a receptek jók érthetőek, a stílus baráti, mintha régről ismernénk egymást. Szóval haza értem érzésem van! Köszönöm! S további jó kedvel végzett munkát kívánok!

e-mail küldése

időpont:2011-09-19 18:53:11

 

küldő:Sancho

válaszolok

#351

Tisztelt Chef! Kérem, vegye a fáradtságot, s az általam küldött recepteket innen törölje. Csak azért, mert május 17 óta amiket beküldtem, mellőzték. Tisztelettel.

e-mail küldése

időpont:2011-09-11 17:25:28

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#350

válasz a(z) 349. üzenetre, címzett: Sancho

Örülök neki. Melyik bográcsot?

e-mail küldése

időpont:2011-09-02 09:11:21

 

küldő:Sancho

válaszolok

#349

Holnap a kifőzdeféle bográcsot szeretnénk megfőzni Kovásznán, a bográcsfőző versenyen. Ha a kedves Főnöknek nincs kifogása ellene. Várok egy választ.

e-mail küldése

időpont:2011-09-02 07:25:24

 

küldő:Sancho

válaszolok

#348

válasz a(z) 346. üzenetre, címzett: 0237

220 személyre sikerült a gulyásunk, majd küldöm az adagokat is. 1 helyet nyertünk.

e-mail küldése

időpont:2011-08-08 09:28:24

 

küldő:Sancho

válaszolok

#347

válasz a(z) 346. üzenetre, címzett: 0237

Nálam volt gond, de javítottam. Bocsi.

e-mail küldése

időpont:2011-08-08 09:26:51

 

küldő:0237

válaszolok

#346

válasz a(z) 345. üzenetre, címzett: Sancho

Néhány példát, ha lehetne, mert én most belenézegettem, de nem látok semmi különöset.
Köszi.

e-mail küldése

időpont:2011-08-05 07:50:48

 

küldő:Sancho

válaszolok

#345

Kissé fejreállt az oldal, mert néhány kajánál nem jelenik meg semmi, esetleg csak a fotók. Én a G+ ra gondolok.

e-mail küldése

időpont:2011-08-03 18:13:09

 

küldő:Sancho

válaszolok

#344

válasz a(z) 343. üzenetre, címzett: 0237

Nincs gond! Inkább igyunk valamit!

e-mail küldése

időpont:2011-08-03 18:08:17

 

küldő:0237

válaszolok

#343

válasz a(z) 341. üzenetre, címzett: Sancho

Jaj, Sanchokám, én nem rád gondoltam ám, hanem azokra, akik nem írnak! Mért veszed magadra? Mindenki látja az aktivitásod nyomait! Ha mindenki ennyire aktív lenne, akkora lenne itt a nyüzsgés, mintha árleszállítás lenne!

e-mail küldése

időpont:2011-07-31 08:48:42

 

küldő:Lizy

válaszolok

#342

Kimondottan igényes a honlap.
A receptek viszonylag egyszerű hozzávalókból áll, nemcsak a dúsgazdag rétegnek íródott.
Első olvasatra jóknak, az ízlésemnek megfelelőnek tűnnek, valamint a leírások részletesek, stílusában is szimpatikusak.

e-mail küldése

időpont:2011-07-22 14:17:35

 

küldő:Sancho

válaszolok

#341

válasz a(z) 340. üzenetre, címzett: 0237

Sajnos csak te írsz ilyeneket, főleg névtelenül. Jó pár éve használom (nem csak nézegetem az oldalt). Ha ez zavar, ne írogass hülyeségeket.

e-mail küldése

időpont:2011-07-17 11:31:44

 

küldő:Oszibácsi

válaszolok

#340

válasz a(z) 339. üzenetre, címzett: Sancho

Hát nem baj, csak azt sajnálom, hogy nincs ideje az embereknek egy kis virtuális tereferére. Érdemes megnézni a régebbi hozzászólásokat, pár éve még nem volt ekkora ámokfutás, hogy csak beugrom, elintézem, amiért jöttem, és rohanok is tovább, mert hajt a nagy semmi. Remélem, azért a gyerekekkel szóba álltok még...

e-mail küldése

időpont:2011-05-23 09:23:29

 

küldő:Sancho

válaszolok

#339

Nagy forgalom nincs az üzeneteken, amióta lehet hozzászólást elkövetni

e-mail küldése

időpont:2011-03-30 13:36:27

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#338

Helló, Mindenki!
Az új évben már lehet egyenként értékelni a recepteket!
Ne csak a leírást, az ételt is értékeljétek, mennyire ízlik. Egy receptet naponta csak egyszer lehet értékelni.
Használjátok egészséggel!

e-mail küldése

időpont:2011-01-26 09:55:31

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#337

Boldog Karácsonyt!

e-mail küldése

időpont:2010-12-24 23:12:37

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#336

válasz a(z) 335. üzenetre, címzett: Sancho

Bocsi mindenkitől, már megjavult!
(így jár az ember, ha nem elég körültekintő.)

e-mail küldése

időpont:2010-11-18 17:55:00

 

küldő:Sancho

válaszolok

#335

Nem működik az ÚJ RECEPTEK menü...

e-mail küldése

időpont:2010-11-18 14:33:01

 

küldő:Gabi

válaszolok

#334

válasz a(z) 333. üzenetre, címzett: Sancho

Akkor, akinek elég a fél adag, nem kell külön kérnie.. Még nem jártam arrafelé.

e-mail küldése

időpont:2010-10-08 14:32:10

 

küldő:Sancho

válaszolok

#333

Egy jótanácsom lenne azoknak, akik még esetleg nem jártak volna Erdélyben: itt, a vendéglőkben csak kivételesen lehet kisadagot, fagy féladagot kérni. Itt egy adagot ismernek, az pedig akkora, mint Magyarországon a kisadag...

e-mail küldése

időpont:2010-09-27 16:38:33

 

küldő:Bélike

válaszolok

#332

Nagyon jó és tartalmas ez az oldal, laikusként is kíváló ételeket lehet készíteni az itt található rengeteg, tematikusan elrendezett receptből.
Köszönet a alkotó(k)nak!

e-mail küldése

időpont:2010-09-18 12:59:58

 

küldő:Sancho

válaszolok

#331

válasz a(z) 330. üzenetre, címzett: Kifőzdés

Egészen használhatóra sikerült! Persze, a trágárkodókat ki kell zárni! Jó főzést, s jó étvágyat!

e-mail küldése

időpont:2010-08-26 10:16:41

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#330

Andika, köszi a dícséretet, jólesik, ez a jutalmam!

A kommentezéshez meg nem kell bejelentkezni, lehet írni nyugodtan, minek csináltam, ha nem használja senki, még Sancho sem, pedig ő javasolta!

e-mail küldése

időpont:2010-08-24 10:07:20

 

küldő:andika

válaszolok

#329

Nagyon jó receptek, szuper az oldal. Még egyik étel elkészítése során sem csalódtam a leírásokban. Sok ötletet ad. KÖSZÖNÖM

e-mail küldése

időpont:2010-08-09 10:18:52

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#328

válasz a(z) 327. üzenetre, címzett: Gabi

Örülök, hogy tetszik a véleményezés lehetősége! Én is hasznosnak tartom a kommenteket, mert így némi fogalmam lehet a látogatóim ízléséről.

e-mail küldése

időpont:2010-08-03 12:50:43

 

küldő:Gabi

válaszolok

#327

Kipróbáltam a véleményírást Ágika kedvencénél. Jó ötlet volt beépíteni a funkciót.

e-mail küldése

időpont:2010-08-03 09:22:59

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#326

Tévedtem, 10 nap is elég volt.
Kommentálhatjátok a recepteket, valami már működik.
Majd becsiszoljuk.

e-mail küldése

időpont:2010-07-26 15:37:48

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#325

válasz a(z) 324. üzenetre, címzett: Sancho

Érdekes gondolat, elvégre ez nem blog, de valóban; miért is ne? Elkezdek merengeni a dolgon: most így első felindulásban azt mondanám, ne kelljen regisztrálni a vélemény-nyilvánításhoz - de akkor ki kellene szűrni a túlzottan perverz megnyilvánulásokat, és ez erős felügyeletet kíván... No mindegy, majd meglátjuk, néhány röpke hónap, és kész is

e-mail küldése

időpont:2010-07-15 23:06:21

 

küldő:Sancho

válaszolok

#324

Ha lehetne egy ötletem, az oldalhoz... pl: kommenteket betenni a receptekhez, véleményt, hasonlókat.

e-mail küldése

időpont:2010-07-15 19:33:44

 

küldő:Sancho

válaszolok

#323

Próbálok levelet küldeni, de valamiért nem sikerül... Kaphatnék választ erre az emilcímre? Köszi.

e-mail küldése

időpont:2010-07-14 09:49:58

 

küldő:Gabi

válaszolok

#322

Nagyon örülök, hogy létezik ez az oldal. Örülök a hagyományos, ismerős ízvilágú recepteknek, annak, hogy nem méregdrága, exkluzív helyen beszerezhető, "sznob" hozzávalókat kell beszerezni hozzájuk, egyszerűek, finomak. Köszönjük, Chef!

e-mail küldése

időpont:2010-07-01 08:17:42

 

küldő:Gabi

válaszolok

#321

Khm... Nő vagyok, jól főzök, de alapvetően Bandikával értek egyet Tegnap elkészítettem a Tejszínes-sajtos szeletet, fenomenális lett! Ezt az ízvilágot az amerikaiak nagyon szeretik és sűrűn eszik is.

e-mail küldése

időpont:2010-07-01 08:14:03

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#320

válasz a(z) 319. üzenetre, címzett: Bandika

Örülök, hogy ízlik a kaja!
De azért el kell ismerni a szebbik nem tudását is. Én azt tartom, hogy a férfiak a férfikaját jól megcsinálják, de sütemények, saláták, tészták tekintetében még rendesen le vagyunk maradva.

e-mail küldése

időpont:2010-06-27 09:28:14

 

küldő:Bandika

válaszolok

#319

Ez az oldal is azt bizonyítja, hogy igazán jól főzni (is) a férfiak tudnak. Pompás receptek! Pompás leírások.

e-mail küldése

időpont:2010-06-26 18:56:39

 

küldő:Kifőzdés

válaszolok

#318

válasz a(z) 317. üzenetre, címzett: Sancho

Itt a jobboldali keretben van egy link: ´küldj levelet!´ felirattal.

e-mail küldése

időpont:2010-06-18 09:35:15

 

küldő:Sancho

válaszolok

#317

Szép és jó napot! Lenne egy receptem, hova kuldhetem?

e-mail küldése

időpont:2010-06-16 10:49:46

 

következő oldal >>

a vendégkönyv archívuma 2001. május 24-ig
a vendégkönyv archívuma 2003. december 24-ig
a vendégkönyv archívuma 2004. december 24-ig

powered by PHtmL verzió 1.2full
copyright ©2005-2006 minden jog fenntartva
weboldal http://www.phtml.hu