Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||||
1 közepes fej vöröshagyma, 2-3 nagy, húsos, piroskás színű paprika, 3-4 lukullusz paradicsom, 2 szál füstölt bőrös virsli, pirospaprika, só, zsír |
A hagymát kockára vágjuk, pici zsíron megfonnyasztjuk, rátesszük az 1-2 cm kockára vágott paprikát, a héjától megfosztott és vékony karikára vágott paradicsomot, és 4-6 percig pároljuk. Megszórjuk egy kávéskanál pirospaprikával, elkeverjük, felöntjük vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt, kislángon addig főzzük, míg a paprika megpuhul, ezután felöntjük kellő mennyiségben vízzel, megsózzuk, megforraljuk, beletesszük a karikára vágott virslit és tálaljuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|