recept: Krumpligombóc, Kifőzde
Krumpligombóc
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

2 főtt krumpli,
1 tojás,
pár kanál finomliszt,
só, ételízesítő


Két szem főtt krumplit lereszelünk, egy tojást felverünk, majd a krumplival, 3 evőkanál liszttel (amennyit felvesz), ételízesítővel összedolgozzuk.
A masszából vizes kézzel kis gombócokat formázunk, lobogó sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, egy kanál zsírban megforgatjuk. Levesbetétnek és köretnek egyaránt alkalmas.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Régi szakácskönyvből.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.07.30. Utoljára frissítve: 2008.08.04.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 13:30:32 - 1.45)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez