Hozzávalók: |
Elkészítés: |
1 egész csirke, olivaolaj, só, bors, rozmaring, kakukkfű |
A csirkét tisztítsd meg, majd kívül-belül sózd és borsozd meg. Egy-egy szál rozmaringot és kakukkfüvet is tegyél a hasába. Ezután a pipit kend le olivaolajjal, mellével lefelé fektesd kikent tepsibe, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 1 óra hosszat. Közben saját levével locsolgasd. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes. |
Félig tele, címkétől megszabadított sörösüvegre húzva... Persze, ha befér a sütőbe.