recept: Grillcsirke, Kifőzde
Grillcsirke
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 egész csirke,
olivaolaj, só, bors, rozmaring, kakukkfű


A csirkét tisztítsd meg, majd kívül-belül sózd és borsozd meg. Egy-egy szál rozmaringot és kakukkfüvet is tegyél a hasába.
Ezután a pipit kend le olivaolajjal, mellével lefelé fektesd kikent tepsibe, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 1 óra hosszat. Közben saját levével locsolgasd.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.



Forrás: Régi szakácskönyvből, közkívánatra.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2010.01.07. Utoljára frissítve: 2010.01.02.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 18:47:23 - 1.27)
Hozzászólások:

Sancho (2011-01-06 16:20:00):
Félig tele, címkétől megszabadított sörösüvegre húzva... Persze, ha befér a sütőbe.

Megjegyzés a recepthez