Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||||
50 dkg gomba, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 vizes zsemle, 1 tojás, 2 dl tej, prézli (zsemlemorzsa), pár szál zöldpetrezselyem, só, bors, pirospaprika, zsír |
A gombát megmossuk, megtisztítjuk és nagylukú reszelőn lereszeljük. A zsemlét langyos tejbe beáztatjuk, majd nagyon szárazra kinyomkodjuk és villával összetörjük. A petrezselymet finomra, a hagymát igen apró kockára vágjuk, a fokhagymát sóban pépesre törjük. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|