Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||||
2 közepes padlizsán, 1 kis fej vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, fél csokor petrezselyem, kb. 1 dl olivaolaj, mustár, bors, só, fél citrom |
A hagymát kis kockára vágva, kb. fél deci olivaolajon megfonnyasztjuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|
Szoktam tenni bele egy tojássárgát, s turmixolás közben adagolom az olajat bele, igy majdnem majonézes padlizsánkrém lesz.
Az már egy másik recept: katt ide
HHHmmmmmmm az egyik kedvencem,és én házi készítésű majonézel imádom. :)