recept: Rablóhús, Kifőzde
Rablóhús
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

50 dkg sertéstarja,
25 dkg füstölt szalonna,
25 dkg gomba,
2 kis fej vöröshagyma,
bors, pirospaprika, só


A húst megtisztítjuk, megmossuk és egyforma nagyságú érmécskéket vágunk belőle.
A füstölt szalonnából is akkora vékony darabokat vágunk, mint a húsból.
A hagymákat gerezdekre vágjuk.
A gombát megtisztítjuk, tönkjét eltávolítjuk és a gombafejek belsejét megsózzuk, egy kevés törött borssal meghintjük.

Amikor már minden anyagot előkészítettünk, négy egyforma részre elosztjuk, majd a gombával kezdve és befejezve, felváltva hurkapálcákra húzzuk.
Ezután egyenletesen megsózzuk-megborsozzuk, megkenjük olajjal, és faszénparázson lassan készre sütjük, ügyelve, hogy közepe is megfelelően átsüljön.
Sok zöldséggel, friss, ropogós héjú kenyérrel kínáljuk.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rablóhús de luxe

Forrás: Én így csinálom.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.12.02. Utoljára frissítve: 2008.12.02.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 19:02:10 - 1.74)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez