Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
35 dkg sárgaborsó, 1 kis fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1-2 babérlevél, füstölt szalonna bőre, 2 dkg zsír, pirospaprika, liszt, só |
A hagyma felét lereszelem a fokhagymával együtt és lesózom, félreteszem. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|
Már sokszor megfőztem (ezt is), olyan mintha a mama főzeléke lenne, annyira jó! Ha jó magyaros, hiteles receptre vágyom, akkor már évek óta ide nézek fel. Mindig van valami olyan ötlet, vagy adalék, amitől hazai lesz a vacsi vagy az ebéd. Köszi, hogy vagytok!
Köszi a dícséretet, ettől erősödik a Kifőzde! Bár egyedül vagyok, de azért igyexem lenni! :-))
Kitünő