recept: Tojáspástétom, Kifőzde
Tojáspástétom
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

6 keménytojás,
1 közepes fej vöröshagyma,
5 dkg vaj,
5 dkg étkezési margarin,
petrezselyemzöld, mustár, bors, só



A hagymát apró kockára vágjuk, lesózzuk és állni hagyjuk.
A keményre főzött tojásokat villával apróra törjük, összekeverjük a hagymával, vajjal és margarinnal, ízlés szerint teszünk bele 1-2 kávéskanál mustárt, apróra metélt petrezselyemzöldet, megborsozzuk, apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük, és hűtőbe tesszük 2-3 órára.
Kenyérre, pirítósra kenve, paradicsommal, zöldpaprikával fogyasztva finom, könnyű nyári reggeli vagy vacsora.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: keménytojás
 póréhagymás tojássaláta
 sonkás pástétom
 csülökpástétom
 töpörtyűkrém

Forrás: Feleségem kreációja, a gyerekek nagy kedvence.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.11.16. Utoljára frissítve: 2008.11.16.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 20:04:53 - 2.42)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez