recept: Gundel-saláta, Kifőzde
Gundel-saláta
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

15 dkg főtt vagy konzerv gomba,
15 dkg csirág (főtt vagy konzerv spárga),
10 dkg főtt zöldbab (ceruzabab),
10 dkg nyers uborka,
10 dkg zöldpaprika,
10 dkg paradicsom,
fél fej saláta, 1 citrom, só, őrölt bors, ecet, olivaolaj, ketchup


A főtt gombát, az uborkát, a zöldpaprikát és a hámozott paradicsomot vékonyra felszeleteljük, a zöldbabot és a csirágot kb. 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk.
Ecetes, olajos öntetet készítünk, amelyet sóval, borssal, ketchuppal és citromlével ízesítünk. A feldarabolt nyersanyagokat ezzel jól összekeverjük, és salátalevelekkel borított üvegtálra halmozzuk fel.
Jól lehűtve tálaljuk.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Internetes gyűjtés alapján módosítva.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.10.19. Utoljára frissítve: 2008.10.19.
Utolsó megtekintés: több, mint 5 napja (2024-04-28 22:42:53 - 1.45)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez