Hozzávalók: |
Elkészítés: |
5-6 paradicsom, 1 kígyóuborka, 1 kis fej vöröshagyma, 15 dkg feta sajt, snidling, olivaolaj, só |
Megmosunk 5-6 paradicsomot és egy kígyóuborkát, és héjastól 1,5-2 cm-es darabokra vágjuk, egy kis fej vöröshagymát fél cm-es kockákra és beletesszük egy tálba. Enyhén megsózzuk, meglocsoljuk 4-5 evőkanál olivaolajjal, majd néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy kissé összeérjenek az ízek. Egyszer-kétszer fakanállal óvatosan megkeverhetjük. Ha ütött az étkezés órája, tányérra szedjük, bőven megszórjuk reszelt feta sajttal és finomra vágott snidlinggel díszítjük. Kiváló bor- vagy sörkorcsolya, és nem is hízlal annyira, mint a hagyományos ´korcsolyák´. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |