Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||
50 dkg gomba, 2 dl tejszín vagy tejföl, 2 dkg vaj 2 zsemle 1 tojás sárgája 2 dkg liszt ételízesítő, fűszerek |
A gombát megtisztítva, megmosva, felszeletelve kevés ételízesítős vízben pépesre főzzük, majd leszűrve összeturmixoljuk. Visszaöntjük rá a levét, szájízünk szerint fűszerezzük és felforraljuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. FG - Fejlődő tehetségeknek kellemes feladat, de járatlanok is esélyesek. Elkészítése nem időigényes.
|
Én Leimer (előre gyártott,dobozos)sajtos v. zöldfűszeres pirított zsemlekockát,ill.vékonyra szeletelt naturpirított csiperkével tálalom.
Én a Knoblauch-Zwiebel verziót használom, ha nincs időm saját zsemlekockára. De nem szívesen, mert ezek olajjal sütik, és érzem a szagát. Finnyás vagyok, igaz? :-)