recept: Diómártás, Kifőzde
Diómártás
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

10 dkg darált dió,
1 dl húslé,
2 dl tejföl,
só, ételízesítő, finomliszt



10 dkg darált diót zsiradék nélkül enyhén megpirítunk, majd felöntjük 1 dl húslével.
2 dl tejfölből és 2 teáskanál lisztből készített habarással sűrítjük, ételízesítővel ízesítjük.
Sültekhez finom, pikáns, ugyanakkor markáns íze van.
Régies ételekhez konyakkal, barackpálinkával ízesítjük.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Ferencz Viki receptje.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.08.11. Utoljára frissítve: 2008.08.11.
Utolsó megtekintés: több, mint 5 napja (2024-04-28 17:48:23 - 2.06)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez