Hozzávalók: |
Elkészítés: |
40 dkg zöldborsó, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, pirospaprika, ételízesítő, petrezselyemzöld, 1 kávéskanál cukor, 2 dkg zsír, 1 tojás, só, liszt |
A zöldborsót kifejtem hüvelyéből, megmosom és az apró kockára vágott, zsíron megfonnyasztott hagymán megforgatom párszor, majd meghintem két kávéskanál liszttel, kicsikét pirítgatom, majd jól elkeverem fél kávéskanál pirospaprikával, ráöntöm a tejfölt, elkeverem azzal is és felöntöm vízzel vagy húslével. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |