Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
60 dkg disznómáj (borjú, v. marha is jó), 15 dkg tarhonya, 15 dkg zöldborsó, 2 db vöröshagyma, 3 db paradicsom, 3 db zöldpaprika, zsír, pirospaprika, só |
A májat megtisztítom, megmosom és kisujjnyi hosszú, ceruzavastag csíkokra vágom. Sós vízben megfőzöm a zöldborsót, leszűröm és félreteszem. Megpirítom, és a zöldborsó főzőlevével puhára párolom a tarhonyát. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|