Hozzávalók: |
Elkészítés: |
Négy rúd beiglihez: 75 dkg rétesliszt, 25 dkg Rama margarin, 56 dkg porcukor, 5 tojás, 50 dkg dió vagy mák, 1 citrom, 10 dkg mazsola, 3-4 dl tej, 3 dkg élesztő, 0,5 dl rum |
Tészta: Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. FK - Fejlődő tehetségeknek kellemes feladat, de járatlanok is esélyesek. Elkészítése közepesen időigényes. |
Évek óta ezt a receptet sütöm és bevált. Idén is ez készül. Köszönöm. Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok.
Kedves Éva! Örülök, hogy ízlik! Köszönöm a jókívánságokat, én is hasonló jókat kívánok nektek és neked még külön boldog névnapot!
Idén és meg fogom sütni ezt a beiglit és közben Franci papára gondolok. Adjon az Isten örök nyugodalmat Neki!
Szintén ki fogom próbálni. Nem is emlékszem már, hány éve olvasom rendszeresen a Kifőzdét (főztem is innen), csak most olvastam, hogy a szerző elhunyt, hihetetlen... Nyugodjon békében!
Ki próbàlim én is.