Hagymasaláta
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod

Hozzávalók:

Elkészítés:

5-6 fej lila hagyma
5-6 ek 20% ecet,
4-5 tk kristálycukor,
1-2 tk só,
7 dl víz


Megtisztítom a lila hagymát, vékony karikára vágom és vékonyan lesózom, fél órát állni hagyom a sóban.
Ecetes, nagyon kevés curot tartalmazó lét öntök rá és lehűtöm.
Nagymamám szerette cikkekre vágott keménytojással díszíteni.
Hideg sültekhez nagyon finom.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Szegény Lacika bácsi egyik kedvence volt.
Első megjelenés: 2008.08.12. Utoljára frissítve: 2010.01.12.
Utolsó megtekintés: több, mint 2 hete (2024-03-14 18:53:16 - 2.88)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez